Kanters Group

Overkappingen

Een overkapping of veranda?

Wilt u uw huis uitbreiden met een overkapping, aanbouw of veranda? Kanters Group biedt zowel standaard overkappingen als exclusief maatwerk. Zo realiseren we regelmatig overkappingen van Douglas en Eiken.

Douglas en Eiken- Men kiest steeds vaker voor een robuuste houten overkapping erg mooi als je het ons vraagt en ook erg duurzaam. Onze overkappingen kunnen worden afgewerkt met bitumen dakbedekking of EPDM en leveren het project op inclusief loodgieter en elektra zo bent u helemaal ontzorgt en kunt u optimaal genieten.

Daken en schuifwanden

Aluminium buitenleven- Modern en strak? Aluminium veranda’s met een dicht dak voor schaduw of juist met een glazen of lamellen dak voor extra licht en toch droog bij regen.

Onze veranda’s kunnen worden voorzien van polycarbonaat daken, Beglazing of lamellen daken met of zonder verlichting en compleet met hemelwater afvoer zo bent u in een keer klaar en staat vaak binnen een dag de complete overkapping klaar tegen uw huis of in uw tuin, hoe gaaf is dat!

Steeds vaker ziet u glazen schuifwanden, voor de ene om in winter/ voorjaar alvast buiten te zitten voor de ander ideaal om de regen buiten uw overkapping te houden. Leverbaar in veel afmetingen en uitvoerbaar in helder, mat en donker glas. Ook zijn onze schuifwanden toepasbaar op bijvoorbeeld balkons of op kantoor tussen ruimtes in.