Kanters Group

Overheaddeuren

Overheaddeuren

Een overheaddeur bestaat uit verschillende onderdelen wat veel mogelijk maakt zoals het toepassen van beglazing doormiddel van kunststof rechthoekige vensters of aluminium secties met dubbelglas zoals op de foto hiernaast. Het plaatsen van een loopdeur is erg praktisch wanneer een pand geen loopdeur in de buurt van de overheaddeur heeft kunt u voor voetgangers toch gemakkelijk een toegang maken en/ of een extra vluchtroute.

Overheaddeuren kunnen uitgevoerd worden in verschillende types als het gaat om inbouw ruimtes. Zo kunnen we het altijd passend maken voor uw pand zodat er zo min mogelijk ruimte verloren gaat.

Wij leveren overheaddeuren van de beste kwaliteit. Naast het leveren van topmerken, zorgen wij voor montage, service, en onderhoud van uw deur. Kortom; het gehele pakket. Lees verder voor de producten en diensten die wij leveren!

Overige producten

Wij leveren meer dan alleen overheaddeuren. Ook voor dockequipment, shelters en snelloopdeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder kunt u lezen wat wij daar precies mee bedoelen.