overheaddeuren

De- en montage

Uw bestaande overheaddeur is aanvervanging toe? Wij demonteren uw bestaande deur en voeren deze af en leveren en monteren een nieuwe overheaddeur naar wens.

onderhoud bedrijsdeuren

Jaarlijks onderhoud en keuring

Volgens de europese wetgeving bent u als bedrijf verplicht uw toegangspoorten jaarlijks door een gecertificeerd bedrijf te laten keuken. Deze zorg nemen wij uit handen.

bedrijsdeuren

Nieuwbouw

Het leveren van een op maat gemaakte deur voor uw nieuwe befrijfspand. Mogelijk in tal verschillende kleuren en monteren zowel elektrisch als handbediend.

DIRECT WETEN WAT UW NIEUWE OVERHEADDEUR GAAT KOSTEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN

Wij bieden u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe overheaddeur en andere diensten. Klik op de onderstaande rode knop voor het offerte formulier.

bedrijfsdeuren

Overige producten

Uiteraard leveren wij meer dan alleen overheaddeuren. Zie hieronder een lijst met producten en diensten die wij u kunnen bieden.

Dockequipment (levellers)

Wij bieden een ruim assortiment aan als het gaat om dockequipment. Iedere oplegger is anders en daar hebben wij de oplossingen voor. U wilt met uw vrachtwagens en die van uw klanten zo efficiënt mogelijk laden en lossen. Met dockequipments van ASSA ABLOY kunnen wij u oplossingen bieden zodat niet alleen vrachtwagens gebruik kunnen maken van de docklevellers maar ook kleine bedrijfswagens of een container afzet systeem.

dockequipment

Shelters

Shelters zijn belangrijk bij het aandocken van een vrachtwagen. De shelter zorgt niet alleen dat uw pand niet beschadigd, ook isoleert de shelter het dock proces en voorkomt dat er koude lucht in uw pand terecht komt. Ook bieden wij ISO docks aan, zo brengt u uw isolatie waarden ver omhoog en denkt u automatisch mee aan het milieu.

shelters

hds (snelloopdeuren)

Voor zowel binnen als buiten gebruik bieden wij snelloopdeuren aan. Werkplaatsen en magazijnen maken al veel gebruik van dit soort oplossingen, de deuren werken super snel en wanneer iemand met een palettruck of pompwagen per ongeluk in het zeil rijd is het zo ontworpen dat dit zich zelf hersteld.

snelloopdeuren hds