Direct weten wat uw nieuwe overheaddeur gaat kosten? Vraag een offerte aan

Wij bieden u zo snel mogelijk een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe overheaddeur en andere diensten. Klik op de onderstaande rode knop voor het offerte formulier.

Offerte
Overige producten

Uiteraard leveren wij meer dan alleen overheaddeuren. Zie hieronder een lijst met producten en diensten die wij u kunnen bieden.
Dockequipment (levellers)
Wij bieden een ruim assortiment aan als het gaat om dockequipment. Iedere oplegger is anders en daar hebben wij de oplossingen voor. U wilt met uw vrachtwagens en die van uw klanten zo efficiënt mogelijk laden en lossen. Met dockequipments van ASSA ABLOY kunnen wij u oplossingen bieden zodat niet alleen vrachtwagens gebruik kunnen maken van de docklevellers maar ook kleine bedrijfswagens of een container afzet systeem.


Vraag direct offerte aanShelters
Shelters zijn belangrijk bij het aandocken van een vrachtwagen. De shelter zorgt niet alleen dat uw pand niet beschadigd, ook isoleert de shelter het dock proces en voorkomt dat er koude lucht in uw pand terecht komt. Ook bieden wij ISO docks aan, zo brengt u uw isolatie waarden ver omhoog en denkt u automatisch mee aan het milieu.
Vraag direct offerte aanhds (snelloopdeuren)
Voor zowel binnen als buiten gebruik bieden wij snelloopdeuren aan. Werkplaatsen en magazijnen maken al veel gebruik van dit soort oplossingen, de deuren werken super snel en wanneer iemand met een palettruck of pompwagen per ongeluk in het zeil rijd is het zo ontworpen dat dit zich zelf hersteld.

Vraag direct offerte aan