De volgende generatie garagedeuren

Een garagedeur heeft een sterkte constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet kunnen functioneren. Alle soorten garagedeuren die Kanters kan leveren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen wat zorgt voor een lange levensduur. Alle garagedeuren worden volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 geproduceerd en voldoen aan de hoge veiligheidsnormeringen van de Europese deuren productnorm DIN EN 13241-1.

sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren staal zijn leverbaar in diverse isolatiewaarden, profileringen, dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. Een sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de sectionaaldeur zich makkelijk openen zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is.

Openslaandedeuren

Openslaande deuren voor de garage

Al onze merken vinden veiligheid erg belangrijk. Daarom bestaan er verschillende mogelijkheden om uw dubbel openslaande deuren uit te breiden met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. De deur wordt dan onder andere voorzien van een driepuntsvergrendeling en dievenpennen. De Dubbele openslaande deuren zijn leverbaar in diverse profileringen en dessins en in vrijwel iedere RAL-kleur. Standaard wordt de deur geleverd met een aluminium handgreep.

Leveren Binnen 4 Weken

5 Jaar Garantie

VERANO
carport

Carports

Het design van de carports geeft uw oprit een opvallende uitstraling. Het model Firenze is qua design uniek in de markt. De constructie kenmerkt zich door staanders die slechts aan één zijde van de carport aanwezig zijn, waardoor een zwevend beeld ontstaat. Hierdoor zijn beide modellen ook goed te gebruiken als terrasoverkapping.Op alle carports geven wij tien jaar garantie op de constructie, mits het onderhoud volgens de onderhoudshandeling is uitgevoerd.

Sectionaldeuren

Sectionaaldeuren hout

Sectionaaldeuren houten zijn een goede keuze wanneer uw voorkeur uitgaat naar een moderne techniek met een nostalgische uitstraling. Sectionaaldeuren houten worden geproduceerd uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van Europees vuren of Afrikaans Okoumé. Bij iedere sectionaaldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar. Zijn diverse accessoires leverbaar, zoals bijvoorbeeld een LED-lichtlijst.

Confort En Isolatie

Hoge Veiligheid

hormann garage doors